VIS Darovi Duha

DAROVI DUHA (2)2008.g., uz zeleno svjetlo o. Joze Čirka, mnoga djeca i mladi počeli su subotom hrliti u crkvu, između ostaloga, zbog učenja sviranja gitare i klavijatura. Podučavanje i druženje većinom se odvijalo u prostoriji u kojoj su članovi VIS-a Dominik održavali probe. Malo po malo, sviranje se naučilo, ali nešto je nedostajalo. U znak zahvalnosti Bogu, dio mladih počeo je animirati večernja Misna slavlja. Prvi put je to bilo na blagdan Duhova. Do imena je mladi bend došao Božjom providnošću. Naime, dva člana benda su toga dana došli s istom idejom za ime: Darovi Duha. To je bio znak da se radi o Božjoj providnosti. Ime je blagoslovio o. Petar Galić, koji je službeno tako prozvao bend tijekom spomenute sv. Mise.

Od tada, uz animiranje nedjeljnih sv. Misa, sudjelovali smo na mnogim susretima i u Lijepoj našoj i u BIH: duhovnim obnovama i hodočašćima (Trogir, Tabor, Vepric, Posušje, Ružići,…), nastupali na koncertima („Papa-fest“, „Festival u Siti“, „Svjetlost dolazi“, božićnim koncertima,…) itd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sadašnji članovi sastava su: Julija Vukorepa (voditeljica sastava), Robert Turčinov (električna gitara), Ante Šustić (klavijatura), Antonia Koštić (ritam gitara), Ivan Duplančić (ritam gitara), Mia Antoš (pjevačica), Maja Antoš (pjevačica), Lucija Duplančić (pjevačica), Lea Marušić (pjevačica) i Branimir Vukorepa (vanjski suradnik).

 

Link za kanal Darova Duha na YouTube-u:

https://www.youtube.com/channel/UC2KJ0LsRFOkGjANmD3dH7Bw

P1070991

Kontakt:

Julija Vukorepa

098/951-1244

e-mail: julija.vukorepa@gmail.com

             darovi.duha@gmail.com

 

Albumi:

Hvala, Dominiče (2017.)

 

Galerija: